2024年05月07日
ホッケの竜田揚げ Marinated and fried Atka mackerel
朝晩寒くて 冬服を取り出しています。
We take our our winter clothes which I've already put away
because it's been cold in the morning and evening.
**ホッケ(ほっけの骨と皮を丁寧に取ってから調理してます)の竜田揚げ
Marinated and fried Atka mackerel(my husband removed the skin and bones then cooked)
**冷や奴と山の芋のニラソースかけ
Cold tofu and Chinese yam with Chinese chive sauce
**空豆のオリーブオイル焼き Grilled Fava beans with olive oil
**小松菜と竹輪の煮物
Boiled Japanese mustard spinach and tube-shaped fish paste cake
**カニかま入り色々野菜のサラダ
Salad with various vegetables and imitation crab meat
**なすときゅうりの自家製漬け物とたくわん
Homemade pickles of eggplant and cucumber, and pickled radish
**豚汁 Pork miso soup
**ごはん Rice
どれも美味しかったです。ごちそうさまでした。
Every dish was delicious. Thank you.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/12538551
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック