スノーボール
1.バター50g、砂糖30g、アーモンドプードル40g、薄力粉60g、刻んだクルミ25g、
を順に混ぜていきます。
2.ラップで包み 冷蔵庫で3時間休ませます。
3.1個7〜8gに切り 丸めます。
4.オーブンシートを敷いた天板に並べ 170℃で26分ほど焼きます
5.粗熱が取れたら 粉糖をまぶし、 さらに粉糖を振りかけます。
Boule de Neige
1. Mix 50g butter, 30g sugar, 40g almond flour, 60g plain flour and 25g chopped walnuts
in order.
2. Wrap 1. with plastic film and sit in the refrigerator for 3 hours.
3. Divide 2. into 7g~8g each and make them balls.
4. Place 3. on a baking sheet lined with parchment paper and bake at 170℃ for 26 mins.
5. Let it cool down and then cover with powdered sugar and sprinkle powdered sugar.
2024年05月03日
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/12534345
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック