ラドゥで使ったベサン(ひよこ豆の粉)が残っているので クッキーを作りました。
I baked cookies with besan.
1.ひよこ豆の粉(ベサン)50g、薄力粉50g、バター60gを手で混ぜて
パン粉状態にし
2.砂糖60gを加えて 混ぜ、
3.ラップにおき、3,4cmの角型 あるいは 丸形(円柱)などにして、
4.7〜8mm厚さに切り、天板に並べ 少々の塩を振ります。
5.180℃で15分 焼きます。
1. Mix 50g besan, 50g plain flour and 60g butter by hand until they resemble breadcrums.
2.. Add 60g sugar and mix them together.
3. Place 2. on plastic film and wrap it. Make it into 3cm to 4cm rectangle or circle(tube).
4. Cut 3. into 7mm to 8mm thickness and place on a baking sheet.
Sprinkle salt(a little)
5. Bake at 180℃ for 15 mins.
2024年04月22日
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/12520259
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック