2024年03月22日
アーモンドクリームタルト Almond tart
1.バター80gにさとう80gを入れすり混ぜ、溶き卵1.5個を数回に分けて入れ
薄力粉20gとアーモンドプードル60gを振るって、加え ざっくり混ぜ合わせ、
2.18cmのタルト型に入れ 表面を平らにし、
3.タルト型の周りをアルミフォイルでカバーしてこげないようにし、
4.オーブン200℃で20分焼きます。
→タルト生地/tart pastry
1. Mix 80g butter and 80g sugar well then add 1.5 beaten eggs little by little.
Add 20g plain flour and 60g almond powder. Mix them together.
2. Pour into a 18cm-tart pastry and flatten the surface.
3. Cover with the edge of the tart with aluminum foil to prevent burning.
4. Bake at 200 ℃ for 20 mins.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/12480333
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック