お店のケーキは美味しいけど、自宅で焼いたケーキのほうが美味しい気がする。
Sweets I baked taste better than the sweets at the cake shops.
ラムレーズンとりんごのケーキ
1.りんご小1個は 皮をむいて いちょう切りにし、砂糖少々をまぶしておきます。
ラムレーズン50gほどと混ぜ合わせます。
2.室温に戻したバター25gを白っぽくなるまで泡立器でねり、オリーブオイル25gを
入れ 更に混ぜ合わせます。
3.さらに、砂糖50gを少しずつ加えて 白っぽくふわふわになるまで混ぜ
溶き卵1個も少しずつ加え混ぜます。
4.振るった薄力粉90gとBP3gを加えて さっくりまぜます。
5.1.を加えて さっくりまぜ、クッキングシートを敷いたバウンド型にいれ、
表面を平らにして 180℃で 30分 焼きます。
Cake with rum raisin and apple
1. Peel a small apple then cut into thin quarters and cover with sugar
Then mix with 50g rum raisins.
2. Whip 25g softened butter until it turns white then add 25g olive oil.
Whip them well.
3. Add 50g sugar little by little until it becomes white and fluffy.
Then mix 1 beaten egg little by little
4. Shift 90g plain flour and 3g BP and fold with 3.
5. Add 1. and fold together.
Pour into mold and bake at 180℃ for for 30 mins..
2024年01月28日
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/12403823
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック