2023年12月28日
インドの揚げパン Indian frybread
朝食に インドの揚げパン
1.中力粉150g(薄力粉75g+強力粉75gでもよいです)、BP大1/2、
塩小1/2、ぬるま湯100ccを混ぜてから 5分ほど練ります。
2.3等分〜6等分に丸め 厚さ1cmの円盤形にし 油で揚げます。
1. Mix 150g all purpose flour, 1/2tbsp BP, 1/2tsp salt and 100cc warm water.
Knead for 5 mins.
2. Let the the dough into small balls, then flatten each ball into a disc about 1cm thick.
Fry each piece of the dough for 2 to 3 mins on each side until golden brown.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/12364166
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック