シナモンロール
(23cmスクエアー型で)
1.強力粉200g、薄力粉50g、砂糖大2、練乳大2,バター20g、塩小1/3、
スキムミルク大1.5,水140cc、卵1/2個、ドライイースト小2/3
をパン焼き器に 「パン生地」でセット。
2.取り出し ボールに入れ ラップをして 冷蔵庫で一晩寝かせます。
3.打ち粉をしたところに 2.を取り出し、軽く4つ折りにしてから丸めて、
20cmx30cmぐらいに伸ばし 練乳(またバターまたは両方)を適量塗ります。
多すぎると はみ出るので気を付けましょう。
4.砂糖大2にシナモン大1を混ぜたものを 振りかけます。
さらに 刻んだレーズンやナッツを振り入れてもよいです。
5.手前から 巻きます。巻き終わりをしっかりと閉じます。
9等分にします。
6.23cmの角型にオーブンシートを敷き、5.を並べ
40℃で35分発酵します。
7.取り出して 卵を表面に塗ります。
8.170℃で25分焼きます。
9.粉砂糖を練乳で溶いたアイシングをかけます。
Cinnamon rolls (for a 23cm square tin)
1. Put 200g bread flour, 50g cake flour, 2tbsp sugar, 2tbsp condensed milk, 20g butter,
1/3tsp salt, 1.5tbsp skimmed milk, 140cc water, 1/2 beaten eggs, 2/3tsp dry yeast
in an automatic bread baking machine.
Set "bread dough"
2. Put it out and put it in a bowl and cover with plastic film. Let it sit for overnight in the refrigerator.
3. Take it out where it has been dusted. Fold it twice and then make it a ball.
Then roll out into a 20cm x 30cm rectangle.
Spread condensed milk(or butter or both if you wish) over it.(do not spread it too much)
4. Sprinkle 2tbsp sugar+1tbsp cinnamon powder over it.
You can sprinkle chopped nuts(such as almonds, walnuts and raisins)
5. Roll it from the front to the back and seal the end.
Cut it into 9 equal parts.
6. Place a baking paper on a 23cm square tin and put 5. on a baking sheet.
Let the dough rise in 40℃ for 35mins until it doubles in size.
7. Take it out and brush beaten egg on the top of them.
8. Bake at 170℃ for 25 mins.
9. Icing (powdered sugar and condensed milk) on top.
2023年09月09日
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