2023年08月09日
ココアういろう Sweet rice jelly with cocoa powder
ココアういろう
1.耐熱容器(バウンド型など)にラップを敷きます。
2.ボウルに 小麦粉70g、かたくり粉30g、砂糖80g、純ココア大3
を入れ水250ccを少しずつ入れながら 泡立器でよく混ぜます。
3.1.の容器に流しいれ 軽くラップをかけ レンジ600wで 5〜6分加熱します。
4.固まったら 粗熱をとり 冷蔵庫で 20分ほど 冷やし固めます。
6.水で濡らした包丁で 切り分けます。
Sweet rice jelly with cocoa powder
1. Put a sheet of plastic wrap in a heat-proof container.
2. Mix 70g cake flour, 30g potato starch, 80g sugar and 3tbsp cocoa powder
in a bowl. Mix 250cc water little by little until all the lumps are gone.
3. Pour 2. into 1. and cover with plastic film softly and microwave it at 600w for 5mins to 6mins.
4. Let it cool and then put it in the refrigerator for about 20 mins.
6. Wet the blade of a knife and cut it.
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