クレープ生地
1.牛乳300cc、砂糖30g、玉子3個、溶かしバター15gを泡立器で混ぜ、
2.振るった小麦粉100gを入れ混ぜ、バニラエッセンスを入れ混ぜ
3.30分から1時間寝かします。
4.油を引いたフライパンで薄く焼き、返してサッと焼きます。
クレープ用マーマレードソース
1.バター40gとマーマレード100gを煮詰め オレンジキュラソー30cc
(またはブランデーなど)を入れ アルコールを飛ばして 火を止めます。
Crepe suzette for breakfast
Crepe shell
1.Mix 300cc milk, 30g sugar, 3 eggs and 15g melted butter until all the lumps are gone
2. Add shifted 100g plain flour and vanilla extract. Mix them well.
3. Let it sit for 30 mins to 1 hour.
4. Fly thinly in a pan with oil. Turn over and fly quickly.
Marmalade sauce
1. Boil down 40g butter and 100g marmalade and add 30cc orange curacao
then burn off alcohol. Turn off the heat.