2023年07月30日
あずきアイス Sweet red bean popsicle
(アイスバー6個分)
1.粒あん300g、水200cc、さとう40g、塩少々を 鍋に入れ、
中火にかけて 混ぜ、コーンスターチ大2+水60mlを加え
混ぜ、とろみが付いたら 火から下ろし 粗熱を取ります。
2.型に入れ 冷凍庫で3時間冷やし固めます。
(for 6 popsicle molds)
1. Put 300g sweet red bean paste, 200cc water, 40g sugar and a pinch of salt in a pot.
Cook it over a medium heat and add 2tbsp corn starch+60cc water while stirring constantly
until it starts to thicken.
Remove from the heat and let cool.
2. Pour into molds and put them in the freezer for about 3 hours to harden.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/12118652
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック