2023年05月31日
水ようかん Mizu-Youkan(Soft red bean agar)
1.水250cc、粉寒天3g、塩ひとつまみ、砂糖20gを火にかけ 寒天が溶けるまで
混ぜたら、こしあん200gを加えて さらに混ぜ 火を通します。
2.火を止め 混ぜながら 粗熱を取り とろみが付いたら
水で濡らした容器に流しいれ 冷蔵庫で 冷やします。
1. Put 250cc water, 3g agar powder, a pinch of salt and 20g sugar in a pan.
Cook it stirring continually until the agar dissolved completely.
Then add 200g smooth bean paste and mix them together.
2. Remove from the heat and cool while stirring continually until thickened.
Pour it into a wet container and cool in the refrigerator.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/12008910
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック