夫は、色々工夫してお料理を作っています。
腕をあげています♪
新玉ねぎは 水にさらさないで 大皿に広げてしばらく置いておくと苦みが薄らぐ
とか、
チキンは 半解凍にして 薄く切る、
とか
小松菜は サッと煮る
など、など。。。
My husband has improved his skill in cooking♪
Cut new onions into thin strips and then spread and leave them on a large plate instead of
soak in water to remove bitterness.
and,
Cut chicken thinly not to completely thawed
and
Boil Japanese mustard spinach quickly
etc, etc and etc.
**チキンカツ、タルタルソース添え Chicken cutlet with tartar sauce
**新じゃがのコロ煮 Boiled new potatoes
**赤大根とかぶらの甘酢和え Red daikon and turnip with sweetened vinegar
**小松菜と薄揚げの煮物 Boiled Japanese mustard spinach and thin deep-fried tofu
**色々野菜のサラダ A salad with various vegetables
どれも美味しかったです。ごちそうさまでした。
Every dish was delicious. Thank you.
2023年04月15日
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/11942066
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック