2023年03月23日
春の香り The smell of spring
ふきのとう、ヤブカンゾウ、若ごぼう、新たまねぎなど、 春の香りの天ぷら♪
WBCの決勝を見ながら いただきました。
優勝、おめでとうございます♪
何もかもが素晴らしかったです!
The smell of spring from Japanese butterbur, Yabu-kanzou, Wakagobou and new onion♪
We were eating them watching WBC.
Congratulations on the victory!
Everything was indeed superb!
**ふきのとう、ヤブカンゾウ、若ごぼう、新たまねぎ、さつまいも、なすび、
レンコン、じゃがいも の天ぷら 食塩で。
Tempura of Japanese butterbur, Yabu-Kanzou(Hemerocallis fulva f. kwanso), Wakagobou,
New onion, sweet potato, eggplant, lotus root, potato serve with salt
**大根と薄揚げの煮物 Simmered daikon and thin deep-fried tofu
**ほうれん草のお浸し Boiled spinach in broth
**大根の葉と竹輪の佃煮風 Simmered leaves of daikon and tube-shaped fish paste cake
**色々野菜のサラダ A salad with various vegetables
どれも美味しかったです。ごちそうさまでした。
Every dish was delicious. Thank you.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/11913332
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック