2020年11月15日
ゆずおにぎり Rice ball with citron skin
お団子じゃないよ(笑)
ゆずの皮入りおにぎり と ゆかりのおにぎり が 今日の朝食
They are not sweets(lol)
They are rice balls with yuzu (citron skin) and red perilla
These are going to be our breakfast today.
ゆずおにぎりは 妹に教えてもらいました。
ゆずの皮のみじん切りを 炊きたてご飯に混ぜて 塩とオリーブオイルを手に付けて
にぎります。
ゆずの香りがおいしい♪
My sister taught me the rice ball with yuzu.
Chop some peels of yuzu and mix with rice which should be still hot .
Put olive oil and salt on you palm and make balls.
The scent of yuzu is good♪
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/10337498
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック