2020年11月04日
天ぷら Tempura
3日は 夫と吉野山にハイハイキングに行く予定でした。
夫はここ3日ほど 腰が痛いと言っていたので 前日に「行くの止めとこうか」と提案しましたが、
「大丈夫や。行こう」と。
そして 今朝、最寄りのバス停まで行きましたが、バスを待つのも痛そうで。。。
「こんなんで歩かれへんから 行くのは止めよう」と言ったら やっと決心がついたようで
ハイキングは中止しました。
いつか 行こう。
We were going to hiking to Mr. Yoshino on Nov. 3.
My husband has been pain in his back these days.
So I suggested him let's not go hiking.
But he said "I'm OK. Let's go".
And we went to the nearby bus stop but he looked painful just standing there.
I told him that he could not go hiking in this state so let's not go there.
He finally made up his mind.
Let's go there someday.
**天ぷら(エビのかき揚げ、サツマイモ、かぼちゃ、なすび、ごぼう、れんこん、
アスパラガス、たまねぎ、しいたけ)
Tempura (shrimp, sweet potato, Japanese pumpkin, eggplant, burdock,
lotus root, asparagus, onion and shiitake mushroom)
**揚げ出し豆腐 Deep-fried tofu in broth with grated white radish
**春菊、間引き菜、柿のサラダ
Persimmon, vegetable thinnings and edible chrysanthemum salad
,**ハヤトウリの酢の物 Chayote with sweetened vinegar
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/10314350
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック