2019年09月22日
エッグタルト Egg tart
**エッグタルト Egg tart
→エッグタルト
1.生クリーム80cc、牛乳30cc、砂糖40gを 弱火で 砂糖が溶けるまで混ぜます。
少し冷まします。
2.卵黄1個に 1.を少しずつまぜ入れます。
3.市販のタルトに 2.を入れ オーブン200度で10分から15分焼きます。
**551の豚まんとしゅうまい Steamed pork bun and steamed meat dumpling
デパ地下まで買いに行きました。
**ブロッコリーのゴマぽん和え Broccoli dressed with sesame and ponzu
茹でたブロッコリーをポン酢とすりごまで和えます。
**スープ Soup
もやしと千切り大根をスープで煮て 塩、胡椒、醤油少々で味を整え、貝割れ大根をのせます。
** Egg tart
1. Mix 80cc whipping cream, 30cc milk and 40g sugar.
Stir on low heat until the sugar has dissolved.
Let it cool down.
2. Pour 1. into an egg yolk little by little.
3.Put 2. into some tart cookies.
Bake at 200℃ for 10 to 15 mins.
** Steamed pork bun and steamed meat dumpling
I went to a department store to buy them.
** Broccoli dressed with sesame and ponzu
1. Mix boiled broccoli with ponzu and grated sesame
** Soup
1. Cook bean sprouts and thin stripped white radish in soup.
Season with salt, pepper and a little soy sauce.
Pour egg white evenly on surface.
Put in individual dishes and some white radish sprouts.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/9219747
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック