2019年05月09日
"3分クッキング"をみて。 Watching a cooking program.
**豚肉と紅ショウガの丸め揚げ Fried pork and red pickled ginger
〇ー〇3分クッキングを参照しました。
(2,3人分)
1.豚こま切れ肉300gに醤油小2、みりん小2を揉み込み 20分置いておきます。
2.卵1/2を1.に揉み込みます。
3.紅ショウガ30g、小麦粉大1弱、片栗粉大1弱を揉み込み 12等分します。
丸めてから 平らにし 油で揚げます。
4.青のり粉を振り 素揚げした ピーマンを添えます。
**コーンのかき揚げ Corn tempura
1.コーン(缶詰)に小麦粉と片栗粉(同割)をまぶし スプーンですくって
油で揚げます。
2.塩を振ります。
**野菜のピクルス Pickled vegetables
1.大根、人参、胡瓜を食べやすい大きさに切り、甘酢に3時間ほど漬けます。
**豆腐の梅味噌かけ Tofu with Ume-miso dressing
** Fried pork and red pickled ginger (for 2 to 3 people)
1. Rub 2tsp soy sauce and 2tsp sweet rice wine into 300g pork slices. Let it sit for 20 mins.
2. Rub 1/2 egg into 1.
3. Rub 30g red pickled ginger and 1tbsp or more flour and 1tbsp or more starch into 2.
and divide into 12 equal balls and then flatten them.
Deep fry.
4. Sprinkle green laver and serve with fried green peppers with no coat.
** Corn tempura
1. Cover corn (canned corn) with flour and starch (same amount).
Scoop with a spoon and deep fry.
2. Sprinkle salt.
** Pickled vegetables
1. Soak white radishes, carrots and cucumbers in sweetened vinegar for 3 hours.
** Tofu with Ume-miso dressing
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