**カレーライス Curry and rice
1.カレールーの箱の裏の分量で。
牛肉、玉ねぎ、じゃがいも、人参。
**自家栽培きゅうりとツナのサラダ Home-growing cucumber and canned tuna salad
1.きゅうり1本は3mmぐらいの輪切りにし、塩を振り しんなりしたら、
洗ってしぼり、ツナ缶1/2缶とマヨネーズで和えます。
2.自家栽培のミニトマトを飾りました。
**キャベツの甘酢漬け Cabbage pickled in sweetened vinegar
1.キャベツの葉3〜4枚は ざく切りにし 熱湯でサッと茹で、
甘酢とハーブミックスに漬けます。
** Curry and rice
1. Following a recipe of a box of curry stocks.
Beef, onion, potato and carrot.
** Home-growing cucumber and canned tuna salad
1. Cut 1 cucumber into 3mm width slices. Sprinkle salt. When they are tender,
wash with water then drain.
Mix cucumber with 1/2 canned tuna and mayonnaise.
** Cabbage pickled in sweetened vinegar
1. Chop 3~4 leaves of cabbage then boil in hot water briefly.
Soak cabbage in sweetened vinegar with dried herb mix.
2017年08月25日
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/6628064
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック