2017年01月23日
シナモンロール・パン焼き器で Cinnamon roll with breadmaker
シナモンロール・パン焼き器で Cinnamon roll with breadmaker
美味しい ♪
(A)
強力粉 200g
バター 15g
砂糖 大3
スキムミルク 大1
塩 小3/4
冷水(5℃) 110cc
ドライイースト 小1.1/4
(B)
ラム酒漬け レーズン 100g
シナモンシュガー 適量
水(牛乳)小1 (生地に塗ってから シナモンシュガーを振り、レーズンを置く)
アイシング (60℃の湯煎にかけて混ぜ、焼きあがったパンにかける)
粉砂糖 25g
水 小1/2
Cinnamon roll with breadmaker
Very tasty ♪
(A)
200g bread flour (strong flour)
15g butter
3tbsp sugar
1tbsp skim milk
3/4tsp salt
cold water (5℃)110cc
1.1/4tsp dry yeast
(B)
100g raisin preserved in rum
cinnamon sugar (proper quantity)
1tsp water(milk) (spread water to dough and then sprinkle cinnamon and raisin)
For icing (double boiler powdered sugar and water and pour the icing on baked bread)
25g powdered sugar
1/2tsp water
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