2019年11月19日
夫の料理 7日目 My husband's cooking, the 7th day
先日 堺に行ったときに スキレットに入った 一口とんかつを 卵でとじた カツ丼みたいなのを
食べたとき 作ってみたなぁと 夫が言っていました。
やっと 作れて 喜んでいます ♪
My husband wanted to cook pork cutlet with egg sauce when we had it at Sakai city the other day.
He is very happy that he could make it♪
**スキレットで 一口カツの卵とじ Fried pork cutlet with egg sauce in a skillet
一口カツを作って 玉ねぎを入れて 牛丼のたれみたいなので 煮て 卵でとじています。
** ゴボウの唐揚げ Fried burdock
** 二十日大根、大根、小松菜の甘酢漬け Vinegared radish, white radish and Japanese mustard spinach
** 丸ごと玉ねぎの煮物 Microwaved whole onion
今日も 美味しかった♪
It was good ♪