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2019年11月05日

焼き肉風   Korean barbecue-ish



**焼き肉風   Korean barbecue-ish
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(2人分)
1.小口切りの青ネギ、すりおろししょうが小1、すりおろしにんにく小1/2、すりごま大1、
  さとう大2.5,しょうゆ50cc、みりん大2,ごま油大1をまぜたたれの
  半分に 牛肉スライス150gを漬け 味をなじませます。

2.キャベツはざく切りにして 油を引いたフライパンで炒め 取り出します。

3.2.のフライパンに油を足して 1.を炒めます。
  それにキャベツを加えて 全体を炒め合わせます。

4.器に盛り 残しているたれを添えます。





**春菊のサラダ    Edible chrysanthemum salad
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1.春菊、スライスした玉ねぎ、きゅうりを盛り 中華ドレッシングをかけます。





**ブロッコリーのマヨぽん    Broccoli dressed with mayonnaise and ponzu
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1.茹でたブロッコリーをマヨネーズとポン酢で和えます。




**大根と水菜のスープ    White radish and potherbmustard soup
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** Korean barbecue-ish (for 2 people)

1. Mix chopped green leeks 1tsp grated ginger, 1/2tsp grated garlic, 1tbsp grated sesame,
2.5tbsp sugar, 50cc soy sauce, 2tbsp mirin, 1tbsp sesame oil to make sauce.
Soak 150g sliced beef in the 1/2 sauce, leaving 1/2 of the sauce.

2. Chop cabbage. Oil a frying pan and fry cabbages. Remove from the pan.

3. Oil the frying pan and fry beef, then add cabbages. Mix them together.

4. Put 3 on individual dishes and serve with the sauce.


** Edible chrysanthemum salad

1. Put edible chrysanthemum, sliced onions and sliced cucumbers in/on individual dishes
Pour Chinese-style dressing.


** Broccoli dressed with mayonnaise and ponzu

1. Mix broccoli dressed with mayonnaise and ponzu.


** White radish and potherbmustard soup





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sunshine
大阪在住 食べることが好き。コレステロールが一杯溜まっていたので、食事で改善しようと、3歩進んで2歩下がるの 気楽な食事療法をしています。
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