2019年11月15日
夫の料理 3日目 My husband's cooking, The third day
**作り置きの「いわしのトマト煮」のチーズ焼き
Baked "Boiled sardine with tomato" which is "meal prep" with cheese
**大根と人参の甘酢漬け
Vinegard white radish and carrot
**薄揚げ居酒屋風(田楽味噌を塗りチーズをのせて焼いています。ネギを散らすのをわすれたらしい)
Izakaya(Japanese pub) style thin fried tofu. Spread sweet miso on thin fried tofu and then baked.
He said he forgot to sprinkle chopped green leeks.
**ピーマンのマヨぽん焼き
Grilled green pepper with mayonnaise and ponzu.
**いわしの生姜煮(作り置き)
Simmered sardine with ginger "meal prep"
**麦入りご飯 Rice mixed with barley
今日も おいしかった。 上げ膳据え膳♪ 幸せ♪
It was good as always. No need to do anything♪.. I am happy♪