2019年08月03日
チキンカツ Chicken Katsu
**チキンカツ Chicken Katsu
(2人分)
1.鶏胸肉1枚は 厚さを均一にして 2枚に切り 塩こしょうし 小麦粉、卵、パン粉を
まぶして 油で揚げます。
**ブロッコリーとキャベツのマヨぽん炒め Fried broccoli and cabbage with mayonnaise and ponzu
1.フライパンにマヨネーズ大1とシーチキン1缶を入れ ざく切りのキャベツを
炒めます。
2.1.に茹でたブロッコリーを加え 炒め、 ポン酢大1を加えて さっと和えます。
**トルティーヤチップスのリメイク Arranged tortilla chips
堅いトルティーヤを柔らかくたべやすくしました。
1.鍋に牛乳とトルティーヤチップスを入れ 少し煮ます。
冷めてから ミキサーにかけ 撹拌。
それを もう一度煮ます。
2.ズッキーニを輪切りにし 種(わた)を取り レンチで加熱します。
3.2.のズッキーニに1.を詰め サルサソースをのせます。
**味噌汁 Miso soup
** Chicken Katsu (for 2 people)
1. Cut one chicken breast to make the thickness evenly and then cut into half.
Sprinkle sallt and pepper.
Then cover with flour, egg and breadcrumbs.
Deep fry.
** Fried broccoli and cabbage with mayonnaise
1. 1tbsp mayonnase and 1 canned tuna in a frying pan and fry chopped cabbages.
2. Add boiled broccoli and fry them.
Add 1tbsp ponzu and stir fry briefly.
** Arranged tortilla chips
Made hard tortilla chips tender for ease to eating.
1. Boil tortilla chips and milk in a pot and let it cool down.
Toss in the blender.
Then boil again.
2. Cut zucchini 1cm width slices and scoop the inside.
then microwave to cook.
3. Put 1. into 2. and put salsa sauce.
** Miso soup.
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