2017年01月04日
おせちリメイク Arranged to make something different with the left over of festive food for the New Year
** 散らし寿司 Sushi rice in a bowl with a variety of ingredients
おせちのリメイク♪
1.冷凍のご飯をレンジで温め、すし酢を加えて すし飯にします。
おせちの残りの食材をみじん切りにし、すし飯に混ぜます。
薄焼き卵を焼いて 錦糸卵にします。
2.器に散らし寿司、きずし、酢レンコン、錦糸卵、絹さやをのせます。
**ホウレンソウのごましょうゆ Spinach with sesame and soy sauce
1.ほうれん草は茹でてしぼり 3〜4cmに切ます。
2.練りごま大1、砂糖大1、醤油大1を混ぜ、ほうれん草にかけ、すりごまをのせます。
**大根の甘酢漬け Vinegared white radish
**鶏肉の八幡巻き Carrot and burdock rolled with chicken
**************************
I arranged to make something different with the left over of festive food for the New Year dishes
** Sushi rice in a bowl with a variety of ingredients
1. Microwave frozen rice to make warm(hot). Add sweetened vinegar to make sushi rice.
Cut left over of festive food for the New Year dishes into small dices and add to rice and mix.
2. Make thin omelette and then cut into thin strips.
3. Put 1. sliced salted blue-skinned fish, vinegared lotus root, thin strips omelette
and snow peas in a bowl.
** Spinach with sesame and soy sauce
1. Boil spinach and cut into 3~4cm length.
2. Mix 1tbsp sesame paste, 1tbsp sugar, 1tbsp soy sauce and
pour over spinach.
Grated seame on top.
** Vinegared white radish
** Carrot and burdock rolled with chicken
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/5784900
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック