2016年12月31日
大みそか! The last day of the year!
大みそか! The last day of the year!
**長崎皿うどん Nagasaki dish of noodles with various toppings
やっと 一段落しました。
長崎皿うどん。
野菜などをいためて、付属の調味料で 調味して、麺にかけるだけ。
豚肉、白菜、人参、玉ねぎ、ねぎ、竹輪、いか、しいたけ を入れました。
I was very busy with my housework, but now I feel comfortable
Nagasaki dish of noodles with various toppings。
sliced pork, Chinese cabbage, carrot, onion, leek, a tube‐shaped fish paste cake,
squid and shiitake mushroom are for toppings.
**年越しそば the buckwheat noodles eaten on New Year's Eve
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/5773702
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック
昨年は、大変に、お世話になりました。
ありがとうございました。
今年も、よろしくお願い申し上げます。