2016年11月14日
かぼちゃのマシュマロ焼き Toasted Japanese pumpkin and marshmallow
かぼちゃのマシュマロ焼き Toasted Japanese pumpkin and marshmallow
ハロウィーンは終わったけど 作りました♪
1.カボチャ、あるいは さつま芋を 蒸して(焼いて または チンして)つぶし、
砂糖少々とシナモンを入れ、混ぜ、耐熱容器に入れます。
2.マシュマロをのせ、 焼きます。 ちょっと焦がしてしまいました。
なぜか かぼちゃが グリーンに 撮れている 〜〜〜 不思議〜〜〜
** Toasted Japanese pumpkin and marshmallow
Though the Halloween days have already passed, I made this ♪
1. Bake (steamed or microwave) pumpkin (or sweet potatoes) and then mash.
Add a little sugar and cinnamon and mix.
2. Put 1. in heat-resistant dish and put marshmallow on it.
Bake until brown. I burned it.
The picture shows pumpkin green.... mysterious.....
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/5617811
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック