焼いたメレンゲの上に 生クリームじゃなく カスタードクリームをのせました。
On the baked meringue, I put some pastry cream instead of whipped cream.
メレンゲ
1.卵白3個を 150gの砂糖を加えながら泡立てます。
2.バニラオイル、コーンスターチ小2,レモン汁小2を加え ヘラで混ぜ合わせます。
3.オーブン皿にオーブンシートを敷き その上に直径18cmぐらいに広げ
真ん中をくぼませ、縁をすくい上げて整え、
130℃で70分焼き そのまま(一度オーブンの扉を開けてから閉じる)
2〜3時間放置します。
カスタード
1.卵黄3個、牛乳300cc、砂糖大6,小麦粉大3弱を混ぜ、
600wで3分加熱してから 混ぜ、 40秒加熱して 混ぜ、40秒加熱して混ぜ〜〜〜
丁度良い固さになるまで 繰り返します。
メレンゲの上にカスタードをのせ フルーツをのせました。
フルーツはなくてもよいです。
Pavlova (the diameter is about 18cm)
1. Beat 3 egg whites adding 150g sugar little by little
2. Add 1 tsp vanilla extract, 2tsp cornstarch and 2tsp lemon juice to 1.
Mix them together.
3. Line a baking try with parchment paper and put 2. (diameter about 18cm circle).
and make a well in the center.
4.Preheat the oven to 130℃ and bake for 70 mins.
5. Turn the oven off and leave the door closed for 2,3 hours.
Pastry cream
1. Put 3 egg yolk, 300cc milk, 6tbsp sugar, 3tbs or less cake flour in a boil Mix them together.
Microwave 600w for 3 mins. then mix well.
Microwave for 40 secs then mix well.
Again microwave for 40 secs then mix well.
Repeat until the desired softness.
Put pastry cream on meringue and put some fruits.(if you want).
2022年02月20日
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/11267459
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック