2024年10月28日
赤魚の西京焼き Grilled miso marinated Pacific ocean perch
夫も私も、どれも半分残しました。 夜にいただきました。
My husband and I left half of the dishes. We ate them for supper.
**赤魚の西京焼き、ほうれん草のお浸し、ジャガイモ、人参グラッセ添え
Grilled miso marinated Pacific ocean perch,
served with spinach, potatoes and carrots
**生ハム、柿、チーズ Prosciutto, persimmon and cheese
**水菜とイカ天の煮物 Boiled potherb mustard and tempura
**きゅうりの酢の物 Cucumber with sweetened vinegar
**牛肉とニガウリの佃煮 Simmered beef and bitter melon with sweetened soy sauce
**具だくさん味噌汁 Miso soup with lots of ingredients
**麦入りごはん Rice with barley
どれも美味しかったです。ごちそうさまでした。
Every dish was delicious. Thank you.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/12759485
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック