妹からもらったサンフルーツで作りました。
果肉はジュースにして 朝 いただいています。
I made orangette that my sister gave us the other day.
and put the fruits in a blender and eat(drink?) every morning.
1.甘夏は 十字にカットして 皮をむきます。
皮の量と同量の砂糖を用意します。
2.鍋に皮とたっぷりの水をいれ 沸騰したら弱火にして10分煮ます。
水を捨て 新たに水を入れ を 3度繰り返します。
3.皮を好みの大きさに切り、鍋に ひたひたの水と砂糖を入れ
弱火で水分が無くなるまで煮詰めます。(焦がさないようにしましょう)
4.オーブンシートに並べ 1〜2日 乾燥させます。
5.湯煎にかけたチョコレートでコーティングして オランジェットに。
砂糖をまぶして ピールにします。
1. Cut oranges into quarters and then peel the skins.
Measure the same amount of sugar.
2. Put water and the skins in a pot and when it comes to a boil,
then turn the heat to low and cook for 10 mins. Drain.
Repeat it three times.
3. Cut the skins you prefer.
Put skins and sugar and then pour just enough water to cover
in a pot and simmer until all of the water is gone
(be careful not to scorch)
4. Place on a baking paper and leave for one to two days to dry.
5. Cover with melted chocolate in a double boiler to make orangette.
and cover with sugar to make peels.
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