2020年10月15日
手作りうどん Hand-rolled Udon
手でこねて 作ったそうですが。。。
ブチブチに切れてました(笑)。
My husband made hand-rolled Udon.
It was not long but very short(lol)
**きつねうどん Noodles in soup with fried bean curd
**自家製茄子の漬け物 Homemade pickled egg plant
**モロッコインゲンのゴマ和え Italian flat beans dressed with sesame sauce
**ズイキの酢味噌和え Taro stems dressed with vinegar miso
**鮭の白子の煮物 Simmered salmon milt with ginger
**巾着卵と水菜とえのきの煮物
Simmered eggs in pouch with potherb mustard and enoki mushrooms
どれも美味しかったです。 ごちそうさまでした。
They were good. Thank you.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/10270206
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック