2020年10月02日
鮎の塩焼き Salt-grilled sweetfish
これは 養殖のあゆです(天然は口がとがっていて、養殖は口が丸い そうです)。
美味しかった。鮎大好きです♪
These are cultivated AYU(sweetfish).
Natural ayu has a pointed mouth and cultivated one has a round mouth.
It was good♪ I love ayu.
**鮎の塩焼き Salt-grilled Ayu(sweetfish)
**青唐辛子とピーマンの炒め物 Stir-fried sweet green pepper and green pepper
**小松菜としらすのお浸し Boiled Japanese mustard spinach and boiled baby sardines in broth
**ニョッキ Gnocchi
**納豆とオクラと大根おろし Natto, okra and grated white radish
**キャベツとトマトのサラダ Cabbage and tomato salad
どれも美味しかったです。ごちそうさまでした。
They were good. Thank you.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/10238246
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック