2020年05月17日
好きなもの一杯 A lot of my favorite dishes.
鮎の塩焼き 鮎の甘露煮 大好きです。夫が作ってくれました。
どれも 美味しい。
体重の増加。。。気になる。。。
I love salt-grilled sweetfish with tadezu(water pepper vinegar) and kanroni (dishes boiled in a syrup).
My husband cooked them.
They are all delicious.
I've been careful about my weight.....
**鮎の塩焼き 蓼酢で。 Salt-grilled sweetfish with water pepper vinegar
**鮎の甘露煮とワカサギの生姜煮
Boiled sweetfish in a syrup and simmered Japanese pond smelt with ginger
**サニーレタス、大葉、サラダ菜、チャービルのサラダ
Red leaf lettuce, green perilla, Boston lettuce and chervil salad
**人参シリシリ Stir fried carrot with canned tuna and egg
**大根とツナの煮もの Boiled white radish with canned tuna
**ニョッキ Gnocchi
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/9854144
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック