2022年03月26日
バターロール Butter-enriched rolls
今朝は 久しぶりに バターロールです。
I haven't baked butter-enriched rolls for a long time.
強力粉の裏のメニューを見て。
I used the recipe of the bread baking flour's bag as reference.
バターロール 11個
1.強力粉 300g、水+卵1個=195ml, 塩小1弱、砂糖大3強、スキムミルク大1,
バター30g をパン焼き器に。 「パン生地」でスタート。
2.ボールに入れ 一晩冷蔵庫。
3.50gずつに丸め 少し休ませてから 円錐形にして 麺棒でのばし 巾の広い方から
くるくると巻 巻き終わりを下にして 天板に並べます。
4.軽く霧を吹きかけ 40℃で30分発酵させます。
5.表面につや出しの溶き卵を塗り 190℃で 約10分焼きます。
Butter-enriched rolls (11 rolls)
1. Set 300g bread flour, 195ml=water+1egg, 1tsp or less salt, 3tbsp or more sugar,
1tbsp skimmed milk, 30g butter in bread baking machine.
2. Let it rest overnight in the refrigerator.
3. Make it 50g each rounds and then make corn shapes.
Roll out the corn shaped one using a rolling pin and then roll it from the width
and put it with the seam side down on a baking sheet.
4. Spray water and then let it rise at 40℃ for 30 mins in the oven.
5. Brush the top with beaten egg and bake at 190℃ for about 10 mins.
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