2022年01月04日
パイナップルのアイスクリーム Pineapple Ice Cream
ブログのデスク容量が増量されました♪
The desk capacity has been expanded♪
パイナップルのアイスクリーム Pineapple Ice Cream
パイナップル缶 の パイナップルスライス 6枚 を使って 作りました。
1.パイナップル缶 スライス6枚 をミキサーにかけます。
2.生クリーム200mlにコンデンスミルク130gを加えて 泡立てます。
泡立てすぎないようにします。
3.2.に1.を入れ マーブル模様を作るように混ぜます。
4.型に クッキングシートをひいて 3.を流し込み 冷凍庫で凍らせます。
Pineapple Ice Cream
Used 6 slices of a canned pineapple.
1. Toss 6slices of a canned pineapple in the blender.
2. Whip 200ml heavy cream and 130g condensed milk to soft peak. Not whip too much.
3. Pour 2 into 1. and mix lightly to make marble pattern.
4. Pour 3. into a parchment-lined mold. Freeze it in the freezer.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/11186411
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック