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2021年12月28日

カスタードパイとチョコの実  Custard pie and pie with chocolate

冷凍パイシートを使った お菓子を検索して 作って見ました。


I baked two kinds of sweets using frozen pie sheet.



IMG_20211228_064045.jpg



チョコの実  Pie with chocolate

1.パイシート1/2枚を 8等分して 小さく切ったチョコレートを 包みます。
  とじ目を下にして オーブンシートを敷いた上にのせ 200℃で25分焼きます。


カスタードパイ  Custard Pie

1.カスタードクリームは、
  卵2個、薄力粉15g、砂糖50g、牛乳200ccを混ぜ レンジで2分半。
  一度取り出し、混ぜ、 再び2分。
  取り出し混ぜ、30秒を何度かをその都度まぜて、好みの固さにします。
  冷まします。

2.パイシート1枚を4等分にし、 斜め1/2の面にフォークで穴を開け 
  残りの三角の面に包丁で切り目を入れ、
  穴の方に 大1ぐらいの カスタードをのせ 切り込みのある方をかぶせて
  縁をフォークで押して 閉じます。

3.溶き卵を塗ると仕上げがきれいです(塗り忘れています)。
  オーブン200℃で25〜28分 焼きます。


Pie with chocolate

1.Cut 1/2 pie sheet into 8 equal parts.
Cut chocolate into 1cm x 2,3 cm.
Cover the chocolate with the pie sheet and close the edge
Seam side down on a baking sheet.


Custard Pie

How to make custard cream

1.Mix 2 eggs, 15g plain flour, 50g sugar and 200cc milk well.
Microwave for 2 and a half mins. Mix them well.
Then microwave again for 2 mins. Mix it well.
Microwave for 30 secs and mix it well. Repeat this until it becomes your favorite hardness.
Let it cool down.

2. Cut one pie sheet into 4 equal parts. Prick with folk in the half of the dough and
make 4 cuts into another half part.
Put 1tbsp custard cream on the picked side and fold the other part.
Press a folk around the edge.

3. Spread beaten egg on the top.(I forgot to do this)
Bake at 200℃ for 25 to 28 mins.




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大阪在住 食べることが好き。コレステロールが一杯溜まっていたので、食事で改善しようと、3歩進んで2歩下がるの 気楽な食事療法をしています。
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