2021年11月30日
あらの身が一杯の赤だし Red miso soup with so meaty
ハマチを1匹を 難易度高いけど 夫は なんとか さばきました♪
今日の赤だしは そのさばいたあらで 作っています。
骨に身が一杯ついていて 美味しいこと、美味しいこと(笑)。
It must have been really hard but my husband managed to cut(clean) young yellowtail.♪
This red miso soup was cooked using the bony part of the fish.
It had so meaty.(lol).
**ハマチのあらの赤だし Red (dark-brown) miso soup with bony part of young yellowtail
**ハマチの竜田揚げ、ごぼうの唐揚げ、サツマイモの素揚げ
Deep-fried tatsuta of young yellowtail, burdock and sweet potato
**大根と薄揚げの煮物 Simmered daikon and thin deep-fried tofu
**色々野菜のサラダ Various vegetables salad
**青梗菜とウインナーのガーリック炒め
Stir-fried bok choy and wienerwurst with garlic
**白菜ムチムチ漬け Pickled Chinese cabbage with kimchi
どれも美味しかったです。ごちそうさまでした。
They were delicious. Thank you.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/11122892
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック