2021年11月26日
大阪しろ菜、豚肉、春雨のうま煮 Braised bok choy hybrid, pork and bean-starch vermicelli
**大阪しろ菜、豚肉、春雨のうま煮 Braised bok choy hybrid, pork and bean-starch vermicelli
**赤カブときゅうりの甘酢和え Red turnip and cucumber with sweetened vinegar
**レンコンの甘辛炒め Stir-fried lotus roots with a lot of sugar and soy sauce
**ハムとピーマンの焼き肉のたれ炒め
Stir-fried ham and green pepper with Korean barbeque sauce
**キャベツ、グリーンリーフ、セロリー、人参のゴマ和え
Cabbage, leaf lettuce, celery and carrot with sesame sauce
どれも美味しかった。ごちそうさまでした。
They were delicious. Thank you.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/11115135
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック