2021年11月16日
牛肉と青梗菜の焼き肉たれ炒め Stir-fried beef and bok choy with Korean barbeque sauce
**牛肉と青梗菜の焼き肉たれ炒め
Stir-fried beef and bok choy with Korean barbeque sauce
**大根のゆず和え Daikon dressed with yuzu
**ケール、レタス、ハムのマヨネーズ和え
Kale, lettuce and ham dressed with ham
**かぶらの出汁煮 Boiled turnip with Japanese soup
**かぶらの梅干し煮 Boiled turnip with pickled plum
**春菊と柿のサラダ Edible chrysanthemum and persimmon salad
どれも美味しかったです。ごちそうさまでした。
They were delicious. Thank you.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/11095620
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック