2020年10月20日
サツマイモ蒸しパン Steamed buns with sweet potatoes
とっても簡単です。
It is really easy.
サツマイモ蒸しパン (約8個)
1.サツマイモ150g前後はひたひたの水と砂糖大4ぐらい(お好み)を入れ
ラップをかぶせて サツマイモがやわらかくなるまで 5〜6分ぐらい レンチンします。
柔らかくなったら 水を切ります。
2.ビニール袋に 小麦粉100g、さとう25g、BP5g、水100ccを入れ
袋の上から 混ぜます。
3.2.の袋の片隅を1cmぐらい切り アルミ容器に 絞り出します。
4.3.の上に 1.のさつまいもをのせ 黒ごまをふり 蒸し器で 8分ほど蒸します。
竹串をさして ついてこなければ できあがりです。
** Steamed buns with sweet potatoes (about 8 pieces)
1.Put about 150g diced sweet potatoes in a bowl with water and 4tbsp sugar.
Cover with plastic film and then microwave until the potatoes are cooked.
Drain.
2. Put 100g cake flour, 25g sugar, 5g BP and 100cc water in a plastic bag.
Mix them together over the bag.
3. Cut 1cm at the corner of the bag and squeeze into 8 small aluminum basins.
4. Place some 1. and sprinkle black sesame on them and then steam for 8 mins.
If skewer comes out clean when inserted in the center, it is cooked.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/10282772
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック