2020年06月03日
千切りの練習 Practice cutting vegetables in thin strips
毎日 大根と人参ときゅうりの千切りの酢の物がでます。
千切りの練習だそうです(笑)
My husband has always made vinegared thin stripped vegetables
This is because he practices cutting them in thin strips(lol).
**カレイの煮付け Simmered flounder
**ちくわとホウレンソウの煮物 Boiled tube-shaped fish paste cake and spinach
**大根、人参、きゅうりの酢の物 Vinegared white radish, carrot and cucumber
**新じゃがのバター醤油炒め Butter and soy sauce flavored boiled potatoes.
**厚揚のチーズ焼き Grilled thick deep-fried tofu with cheese
**レタスのサラダ Lettuce salad
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/9894302
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック