2020年05月13日
麻婆豆腐 Mapo tofu
先日作った麻婆豆腐のスパイスの感じが 納得いかなかったようで 再挑戦。
今回は ピリ辛が効いていて 納得のようです。
なすびもいれています。
私は 前回のも 美味しいと思ったけど。
**麻婆豆腐 Mapo tofu(spicy Sichuan dish of tofu and minced meat)
**ハム、キャベツ、人参、春菊のマヨ和え
Ham, cabbage, carrot and edible chrysanthemum dressed with mayonnaise
**ひじきの煮物 Simmered hijiki seaweed
**大根、きゅうり、カニかまの酢の物
White radish, cucumber and imitation crab sticks with sweetened vinegar
**サラダ菜、大葉、バジルのサラダ
Boston lettuce, green perilla and basil salad
My husband tried Mapo tofu again as the last one was not the one he wanted.
He is happy with this as it is highly spiced.
He added egg plants to this??!!
I think both of them are good.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/9844017
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック