2019年05月01日
キャベツの千切りを食べたいが止まらない I can' stop eating thin stripped cabbages
2019年5月1日 今日から 令和 (Beautiful Harmony) です。
**アジフライとコールスロー Deep-fried horse mackerel and coleslaw
1.アジフライは;
アジは3枚におろし 骨とゼイゴをとり 塩こうじをまぶし2時間ぐらい置きます。
小麦粉、卵、パン粉をまぶし 油で揚げます。
2.コールスローは;
キャベツの千切り、人参の千切り、玉ねぎの薄切りに塩少々を振り少し置いてから
甘酢、マヨネーズ、粉チーズで和えます。(コーンを入れるのを忘れています)。
**しいたけと絹さやの卵炒め Fried shiitake, snow peas and egg
1.フライパンに ごま油を引き、卵を炒めてスクランブルエッグにし 取り出しておきます。
2.ごま油を足し しいたけと人参を炒め、絹さやを加えてから 麺つゆで味を整え
1.の卵を加えて 全体を絡めます。
**ほうれん草と玉ねぎのサラダ Spinach and onion salad
1.茹でたほうれん草とスライスした新玉ねぎを ごま油、中華スープの素、甘酢、こしょうで
和えます。
** Deep-fried horse mackerel and coleslaw
1. Deep-fried horse mackerel;
Cover horse mackerel fillets with salted-koji and let it leave for 2 hours.
Cover the fish with flour, egg and breadcrumbs. Then deep fry.
2. Coleslaw;
Cut cabbage, carrot and onion into thin strips and then sprinkle a little salt.
Mix with sweetened vinegar, mayonnaise and powdered cheese.
(I forgot to add corns...)
** Fried shiitake, snow peas and egg
1. Sesame oil in a frying pan and make scrambled eggs. Remove from the pan.
2. Add sesame oil in the frying pan and fry shiitake mushrooms and carrots,
and then add snow peas.
Season with seasoning soy sauce.
Add 1. and toss them together.
** Spinach and onion salad
1. Mix boiled spinach and sliced new onions with sesame oil, Chinese soup powder/paste,
sweetened vinegar and pepper.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/8766527
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック