2019年10月26日
【リアルな夕食】★玉子キャベツ
↑クリックしてください↑
リアルな夕食に「お好み風玉子焼き」です。材料は、玉子、キャベツです。
「キャベツ」をみじん切りにします。あまり細かくならないように切ります。
「たまご」溶きます。白身と黄身をよく混ぜたら「キャベツ」を入れます。玉子焼き器に油をひき「たまご」を入れます。
中火より少し強めにしてゆっくり焼きます。「キャベツ」が入っているので通常の玉子焼きより時間をかけて焼きます。茶色く焼き色が付くくらいが丁度いいです。
焼き上がったら食べやすい大きさに切って「鰹節」「ソース」で食べます。
みじん切り
「
たまご」と混ぜる
焼く
食べやすい大きさに切る
できあがり
For a real dinner, there is “Okonomi-style Tamagoyaki”. The material is egg and cabbage.
Chop the cabbage. Cut so that it doesn't become too fine.
"Tamago" melts. Add the cabbage after mixing the white and yolks well. Add oil to the egg-baking machine and add egg.
Bake slowly with a little stronger than medium heat. Because it contains “cabbage”, it will take longer than normal egg-baking. It ’s good that it ’s brownish.
When it is baked, cut it into a size that is easy to eat and eat it with bonito and sauce.
【このカテゴリーの最新記事】
posted by 《シングル男子のリアルな夕食》 at 08:00| (カテゴリなし)