栃木の友達 Fさんから 一杯のハンドタオルとおいしい古印最中と
ご自分で育てた かき菜 が送られてきました♪
かき菜; なば菜のような感じで とても美味しいです。
My friend, F-san of Tochigi prf. gave us a lot of hand-towels, Koin-Monaka(bean‐jam‐filled wafers)
and Kakina grown by her♪
Kakina is like Canola. and very tasty.
夫は、茹でて おひたしにしてくれましたが。。。彩りに炒り卵をのせている。
My husband boiled the Kakina to make Ohitashi(boiled and mixed with seasoning soy sauce)
and.. put some scrambled egg to add color.
**チキンのカレー煮〔市販品) Stewed chicken with curry
**子持ち高菜の甘酢和え Tsubomina dressed with sweetened vinegar
**かき菜のお浸し、炒り卵添え
Boiled and seasoned Kakina with seasoning soy sauce, with scrambled egg
**ブロッコリーとハムのマヨ和え
Broccoli and ham dressed with mayonnaise
**色々野菜のサラダ Various vegetables salad
どれも美味しかったです。ごちそうさまでした。
They were delicious. Thank you.
2022年01月24日
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/11221062
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック