2019年07月09日
追いついた♪ I caught up ♪
追いつきました♪ ほっ♪
追いついた分 体に入って 体重増。。。 トホホッ。。。
**豆腐の豆乳鍋 A hot pot made with soy milk
1.昆布を敷いて 豆腐、しいたけ、水菜をいれ 豆乳をいれます。煮立たせます。
ゆばもできています。
ポン酢、すりごま、青ネギで。
**なすの揚げおろし煮 Deep-fried egg plant with grated white radish
1.なすびは皮に切り込みを入れ 油で素揚げし 天つゆをはり 大根おろしと
ショウガのすり下ろしをのせ、青ネギを散らします。
**キュウリとわかめの酢の物 Vinegared cucumber and wakame
1.きゅうりは薄切りし 塩もみしてから絞り、わかめとかにかまとともに盛り
甘酢をかけます。
I caught up ♪
But I've been eating a lot and I've put on weight.....Oh, my god!!!
** A hot pot made with soy milk
1. Place kelp in an earthen pot and put tofu, shiitake mushroom, potherb mustard and soy milk.
Bring it to boil. you can have yuba (soy skin) too.
Serve with ponzu, grated sesame and chopped green leeks.
** Deep-fried egg plant with grated white radish
1. Make some cuts in egg plant skins. Deep fry them without breading or batter.
Put in individual dishes and pour tempura soup. Put grated white radish and ginger
and sprinkle chopped green leeks.
** Vinegared cucumberf and wakame
1. Salt thin sliced cucumbeer and when it is tender, wring it dry.
Put it with wakame and imitation crab sticks in individual dishes and pour sweet vinegar.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/8954388
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック