2019年10月08日
【リアルな夕食】ーオイキムチ
↑クリックしてください↑
リアルな夕食に「オイキムチ」です。材料は、きゅうり、ニンニクです。ニンニクをみじん切りにします。出来上がった時の味はチューブのニンニクでもいいんですが、存在感を出すのにみじん切りがいいと思います。きゅうりは、1センチに輪切りにします。隠し包丁を入れて食べた時の食感に変化をだいしてもOKです。
容器に「ニンニク」を入れてから「きゅうり」を入れ、「キムチの素」と「豆板醤」を入れて混ぜます。「豆板醤」はお好みの量を入れてください。隠し味に「砂糖」か「はちみつ」を入れると美味しいです。混ぜ終わったら「冷蔵庫」で冷やして完成です。時間が経つにつれて水っぽくなるので3日で食べきってください。
It is “Oikikimchi” for a real dinner. The material is cucumber and garlic. Mince the garlic. The taste when finished is garlic in the tube, but I think chopped is good to give a presence. Cut the cucumber into 1 centimeters. It is OK to change the texture when you eat with a hidden knife. Put "garlic" in the container, then add "cucumber", mix "Kimuchi no Moto" and "bean plate soy sauce". Please put your favorite amount of “bean plate soy sauce”. Add "sugar" or "honey" to the hidden taste. After mixing, cool in the "refrigerator" and complete. Eat in 3 days as it will become watery over time.
きゅうり、ニンニク
ニンニク→みじん切り
きゅうり→輪切り
混ぜる
できあがり
はじめて「オイキムチ」を食べたのは焼肉屋でした。「キムチの盛り合わせ」を注文した時でした。「キムチ」は白菜にキムチしかないと思っていたから、きゅうり、大根が出てきたのは驚きでした。そのあとに「オイキムチ」「カクテキ」という呼び名を覚えました。しばらく、家での食事は「オイキムチ」「カクテキ」「キムチ」のローテーションが続きました。少しの「キムチ達」でどんぶり飯を食べていました。懐かしい思い出です。今は、ご飯粒ばっかり食べていると炭水化物の取りすぎと言われ体の為に控え目にしています。成人した男性でも一食200グラムのご飯と「おかず」一品で大丈夫だそうです。
The first time I ate Oikikimchi was at a yakiniku restaurant. It was when I ordered "Assorted Kimchi". I thought that kimchi was the only kimchi in Chinese cabbage, so it was surprising that cucumbers and radishes came out. After that, I learned the names "Oikikimuchi" and "Kakuteki". For a while, at home, the rotation of “Oikikimchi”, “Kakuteki” and “Kimchi” continued. I had a bowl of rice with a little "Kimchi". It is a nostalgic memory. Now, if you eat all the grains of rice, you are said to be taking too much carbs, and you are conservative for your body. It seems that even an adult man can eat 200 grams of rice and a side dish.
【このカテゴリーの最新記事】
posted by 《シングル男子のリアルな夕食》 at 18:00| (カテゴリなし)