2019年10月07日
【リアルな夕食】ートマト煮込み
↑クリックしてください↑
リアルな夕食に「ロースのトマト煮込み」です。材料は、ロース、ほうれん草、玉ネギ、ニンジン、ブロッコリー、ニンニク、トマト缶です。下ごしらえは、ほうれん草は5センチ位にザクザク切ります。玉ネギは繊維にそって5ミリに切ります。煮込むので厚めにしたほうが食べた時に美味しいです。ニンジンは半月切りにします。ニンニクは「みじん切り」でもいいし「スライス」でもかまいません。ブロッコリーは一口サイズの食べやすい大きさに切ります。肉に塩/胡椒をして片栗粉をまぶします。
フライパンに油をひき「肉」を焼きます。両面を丁寧に焼いていきます。焼き色が付いたら「玉ネギ」「ニンジン」を入れ「ホールトマト」を手で潰しながら入れます。ゆっくり潰さないと飛び散るので注意が必要です。「赤ワイン」を入れて「ブロッコリー」「ニンニク」を加えます。
特に「赤ワイン」にこだわっているわけではないので、なければ「水」を入れてください。フタをして10分煮込みます。ほうれん草を加えて、さらに3分煮込みます。10分、3分と書いてますが好みの時間にして下さい。
ほうれん草がしんなりしたら塩/胡椒、中濃ソース、ケチャップを入れて味を整えます。全体を混ぜてからフタをしないで煮込みます。少し煮詰まったらできあがりです。
あとは、皿に盛り付けて完成です。
久しぶりにビジュアルがOkな料理になりました。
For real dinner, simmered loin in tomato. Ingredients are loin, spinach, onion, carrot, broccoli, garlic and tomato cans. For the preparation, spinach is crushed to about 5 cm. Cut the onion into 5 mm along the fiber. When you eat it, it is delicious when you eat it. Carrots are cut into half months. Garlic can be “chopped” or “sliced”. Cut broccoli into bite-sized pieces that are easy to eat. Add salt / pepper to the meat and sprinkle with starch.
Oil the frying pan and bake "meat". Bake both sides carefully. When the baked color is added, add "onion" and "carrot" while crushing "hole tomato" by hand. Be careful not to crush it slowly as it will scatter.
Add "red wine" and add "broccoli" and "garlic".
If you are not particular about "red wine", please add "water" if you don't. Cover and simmer for 10 minutes. Add spinach and simmer for another 3 minutes. Although it is written as 10 minutes and 3 minutes, please set your favorite time. When the spinach is soft, add salt / pepper, medium sauce and ketchup to adjust the taste. Mix the whole and boil without lid. When it ’s a little boiled, it ’s done. The rest is then served on a plate and completed.
After a long time, the visuals became OK. How to make “ tomato stew”
材料たちです
両面焼きます
切った野菜とホールトマトを入れます
赤ワインを入れます煮込みます
できあがりです
豚ロースといえば「生姜焼き」が定番だと思います。今回は、いつも「生姜焼き」や醤油や焼肉のタレで食べていたので、違う味で食べたかったので作りました。トマト煮込みだけじゃないけど煮込み料理は「圧力鍋」で作ると柔らかく仕上がります。あまり加圧しすぎると野菜が溶けてしますので注意が必要です。経験上、肉と野菜なら加圧5分で自然減圧で味が染み込みます。
作った当日に食べるなら朝から作らないと夜に食べられないです。色合いも赤と緑でクリスマスの気分になります。今年のクリスマスはケーキと「トマト煮込み」で盛り上がりましょう。
Speaking of pork loin, I think “ginger grilled” is a classic. This time I always ate with ginger grill, soy sauce and yakiniku sauce, so I wanted to eat it with a different taste. It's not just tomato stew, but cooked with "pressure cooker" will produce a soft finish. Be careful not to apply too much pressure, as the vegetables will melt. Experience has shown that meat and vegetables can be soaked in natural decompression in 5 minutes. If you eat it on the day you make it, you can't eat it at night unless you make it from the morning. The shades of red and green make you feel like Christmas. Let's get excited with cakes and tomato stew this Christmas.
【このカテゴリーの最新記事】
posted by 《シングル男子のリアルな夕食》 at 18:00| (カテゴリなし)