2023年03月17日
焼きそば Stir-fried noodles
ヤブカンゾウ: くせがなく、食感が良くて、好きな野菜になりました♪
Yabu-Kanzou is now our favorite vegetable. the texture is good♪
**焼きそば Stir-fried noodls
**きゅうりとミニトマトのオリーブオイル和え
Cucumber and cherry tomatoes with olive oil
**ヤブカンゾウの酢味噌和え
Yabu- Kanzou(Hemerocallis fulva f. kwanso)dressed with miso and vinegar
**白菜のウメ、塩昆布和え Chinese cabbage with pickled plum paste and salt kelp
**貝割れ大根の大根おろし和え
White radish sprouts with grated daikon salad
どれも美味しかったです。ごちそうさまでした。
Every dish was delicious. Thank you.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/11905990
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック