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2023年03月16日

レーズンバターパン   Raisin and butter buns

今朝のパンです♪   Buns for our breakfast♪


IMG_20230316_043957.jpg

(8個)
1.強力粉230g、砂糖25g、塩2g、バター10g、水100cc、スキムミルク大山盛り1,
  溶き卵15g、ドライイースト2g、ラムレーズン80gをパン焼き器にかけ
  「パン生地」で。
2.8個に丸めて ラップをかぶせ 10分ベンチタイム。
3.丸く伸ばして 楕円に成形。 巻き終わりはしっかり閉じます。
4.オーブン40℃で35分から40分 2次発酵。
  (ここでは ラップをかぶせて 焼くまで 冷蔵庫で一晩眠らせています)
5.クープを入れ 溶き卵を塗り 細く切ったバターをのせ グラニュー糖を振りかけます。
6.200℃のオーブンで15分ほど焼きます。




(8 buns)
1. Set 230g bread flour, 25g sugar, 2g salt, 10g butter, 100cc water, 1tbsp or more skimmed milk,
15g beaten egg, 2g dry yeast and 80g rum raisin in a bread baking machine, "DOUGH".
2. Round the dough into 8 pieces and cover with plastic film. Let it sit for 10 mins.
3. Flatten the ball into round shape with your hands and then shape into an ellipse.
Close the ends firmly.
4. Rise 3 in the 40℃ oven for 35 to 40 mins.
( I put a plastic film on 3. and let it sit in the refrigerator over night)
5. Score with a knife. Brush beaten egg on top and put a thin sliced butter and sprinkle sugar.
6. Bake at 200℃ for 15mins.









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sunshine
大阪在住 食べることが好き。コレステロールが一杯溜まっていたので、食事で改善しようと、3歩進んで2歩下がるの 気楽な食事療法をしています。
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