2023年03月18日
八尾の若ごぼう Wakagobou, special product in Yao city
この時期になったら、この時期しか店頭に出ない、 「八尾のわかごぼう」。
春が来たなぁと感じます♪
Seasonal vegetable called Yao Wakagobou (Young burdock, special product of Yao city).
I think when I look at it in stores, spring has come.
**若ごぼうの薄揚げ巻き煮 Wakagobou filled in thin deep-fried tofu and meat rolls
**芽キャベツとベーコンのバターソテー
Stir-fried Brussels sprouts and bacon with butter
**菜の花の酢味噌和え Canola flower dressed with miso and vinegar
**新じゃがのコロ煮 Boiled new potatoes
**色々野菜のサラダ A salad with various vegetables
どれも美味しかったです。ごちそうさまでした。
Every dish was delicious. Thank you.
この記事へのコメント
コメントを書く
この記事へのトラックバックURL
https://fanblogs.jp/tb/11907177
※ブログオーナーが承認したトラックバックのみ表示されます。
この記事へのトラックバック